MLNR

Actiuni caritabile.

Balul de Caritate al Mărțișorului

Zona Masonică 10, cuprinzând Orientele Constanţa, Mangalia, Medgidia, Tulcea, Călăraşi şi Slobozia, sub înaltul patronaj al M:.L:.N:.R:., a avut deosebita onoare de a organiza în data de 28 Februarie 6013 „BALUL DE CARITATE AL MĂRŢIŞORULUI”. Logo-ul Balului a fost: „Ia un copil bun şi ajută-l să devină mai bun”.

Cu această ocazie au fost acordate sub formă de donaţie fonduri în valoare totală de 45.000 lei, din care 30.000 lei au fost strânşi cu ocazia evenimentului, iar 15.000 lei au fost donaţi din partea M:.L:.N:.R:. de către Marele Maestru, P:.R:.Fr:. Radu Bălănescu, pentru sprijinirea activităţii copiilor din componenţa „Centrului de cercetări al elevilor” din Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân şi a Cercului de astrofizică „Spre Stele” din Liceul Teoretic Ovidius, care au câştigat numeroase premii acordate de Agenţia Spaţială Americană NASA.

Citeşte mai mult...

Concerte caritabile organizate de Loji din Obediența M.L.N.R. în Anul Masonic 6013 - 6014.

Concertul caritabil „Sf. Ioan”

În data de 16 Decembrie 6013, la Templul „Sf. Ioan” din București, cu ocazia Crăciunului, R:.L:. „Constantin Mavrocordat”, Nr. 214, Or:. București, şi R:.L:. „Augustia”, Nr. 31, Or:. București, au organizat evenimentul caritabil din seria evenimentelor culturale „Sf. Ioan”: „Duetul de pian şi vioară”, susţinut de Fraţii Horia Mihail şi Gabriel Croitoru, cu participarea extraordinară a Fraţilor Alexandru Agarici şi Jan Mocanu.

„Gestul fratern al artiştilor a fost menit să uşureze povara unor oameni aflaţi în nevoie, iar participarea numeroasă a Fraţilor la acest Concert Extraordinar a subliniat una din Virtuţile Francmasonilor şi anume, Caritatea. Donaţiile strânse au fost direcţionate către oameni cu grave probleme de sănătate.”, a declarat D:.R:.Fr:. Alexandru Viţălaru, Asistent Personal al Marelui Maestru, coordonatorul evenimentelor culturale „Sf. Ioan”.

Citeşte mai mult...