MLNR

Balul de caritate, ediția a 3-a

DSCN0129Continuând tradiţia, în data de 26 Ianuarie 2013, la Palatul Parlamentului, a avut loc cea de-a treia ediţie a Balului de Caritate al Marii Loji Naţionale din România.
La această ediţie, pentru prima dată, au fost invitaţi şi au participat membri ai corpului diplomatic, politicieni, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile, care nu sunt membri ai Masoneriei.
Prin această deschidere, care a certificat importanţa şi aprecierea Masoneriei Regulare din România în raport cu societatea, Marea Lojă Naţională din România a continuat să îi susţină pe studenţii şi masteranzii români din străinătate.
Sumele strânse din taxa de participare la Bal şi din licitaţia operelor de artă donate de către Fraţi, în valoare totală de 68.900 EUR, au fost distribuite în mod egal (1.300 EUR) pentru fiecare bursier eligibil. Astfel, s-au acordat 53 de burse, dintre care una pentru studii în Statele Unite ale Americii şi 52 în Europa.
Cele peste 600 de persoane prezente la Balul de Caritate al M:.L:.N:.R:. au beneficiat de un program artistic susţinut de către: Simfonic Orchestra Daniel Jinga; Trupa Concerto; Julia şi Romeo Saleno; Ozana Barabancea; Aurel
Tamaş; Horia Brenciu, acompaniat de H.B. Orchestra Big Band. 

DSCN0142 DSC0254 a

 DSC0211 a

 DSC0184 a